Case study Alex Moeys

 

 

Het verhaal

Plaatsingsbedrijf Alex Moeys is gespecialiseerd in het plaatsen van ramen en deuren, veranda’s en pergola’s, garagepoorten, zonnewering en rolluiken. Na 2 jaar van intense samenwerking zijn we trots op de resultaten die we samen reeds geboekt hebben.

 

Video ads
Moeys Alex klopte aan bij Growmedia met een simpele vraag. Of we een video konden maken voor hun nieuwe toonzaal? Sure! Zo gezegd, zo gefilmd. Later volgde een tweede video, met focus op het plaatsen van een garagepoort. We boostten de beelden met advertenties op Facebook en een beperkt budget van €150. Het resultaat was overdonderend: 12.000 views, 260 likes en 50 reacties. Maar nog belangrijker: de campagne zorgde voor 7 leads, waarvan er maar liefst 6 klant werden bij Moeys Alex. Totaalopbrengst? €18.000. De vliegende start van een online succesverhaal!

 

Website, copywriting, online advertising
The story continues … We werkten een volledig digitaal plan uit voor Moeys Alex. Een mobielvriendelijke website, teksten die goed scoren in Google, een spiksplinternieuw logo … Amper 3 maanden later was de evolutie overduidelijk. 72 organische leads door de juist opgebouwde website. Uiteraard bleven we ook inzetten op online advertising. Die gooiden er nog eens 47 extra leads bovenop. We optimaliseren de advertenties wekelijks zodoende dat Moeys Alex kan blijven verder groeien. Digitale missie meer dan geslaagd!

 

 

Eén jaar later
Na een volledig jaar van samenwerking blijven de resultaten voor zich spreken. Elke dag komen er aanvragen voor offertes binnen. Niet elke offerte aanvraag resulteert in een nieuwe klant, maar met een totale digitale omzet van € 522.891,24 in het eerste jaar, zijn we super tevreden. We blijven ook nadenken en werken aan verschillende digitale tools om de efficiëntie binnen de firma te verhogen.